Jótékonysági estet rendezett a Gyermekremény Alapítvány a Viktória Étteremben

2015.03.09 10:35

 

Jótékonysági estet szerveztek A Debrecen és vonzáskörzetében élő  rászoruló fogyatékkal élő és beteg gyermekek megsegítésére,  Az est egy sikertörténet kezdete alapítvány számára, melynek alapkövei letételéhez ez  az esemény példaértékű volt.

Az est bevételével lehetőség nyilik közeljövőbeni célkitűzések megvalósítására, így többek közt,Debreceni Gyermek Rehabilitációs központ számára fejlesztő eszközöket, illetve a Hallássérült intézet részére tanszereket tud az alapítvány adományozni.
Külön kiemelendő,hogy elsősorban a legrászorulóbb gyermekeknek és családjuknak segítsége is  igen fontos. 

Az alapítvány Gyermekremény néven került bejegyzésre.

Azon egyszerű okból, hogy minden gyermek számára, akiket az élet, fogyatékosságuk vagy betegségük miatt hátrányos helyzetbe sodort, visszaadja azt a reményt, hogy megvalósíthassák, céljaikat, álmaikat, elindulhassanak a gyógyulás és a felnőtté válás rögös útján.Segítségre van szükség.......hogy a "GYERMEKREMÉNY"  valóra váljon , tovább haladjon, még- még magasabbra, végül elérje a Csillagokat!

A jótékonysági esten felszólalt Heller Zsolt esztéta az est védnöke, aki emlékeztetett beszédében az emberbaráti  szeretetre és a jó cselekedetek szükségességére az élet igazi kis "hősei" felé,akik nem is tudják magukról,mekkora hősök.

Az Alapítvány kurátora megköszönte partnereinknek ,és külön kiemelte az esten, a fellépők jótékony célú, önzetlen segítségét mely emlékezetessé tette e nemes célú rendezvény sikerét.

Olyan előadóak tisztelték meg a rendezvényt akik méltóan sikeresek, és példaképei  azon értékeknek amit, mind kulturális, társadalmi és jótékonysági tevékenységükkel  immáron évtizedek óta képviselnek. Masa Tamás és Anita valamint a Sabbathsong Klezmer Band csodálatos műsorral lépet fel.

 Külön köszönet a Beke Farkas Nándor-nak a 100 Tagú cigányzenekar elnökének, aki tanulságot tett virtuozitásával, hogy méltón viseli a Magyar Kultúra Lovagja címet, és természeten nem feledkezhetünk meg Kárpule Ferenc hegedűművészről  sem, de az est folyamán halhattuk Borsy Ádám énekes csodálatos hangját is. 

 

. Az Alapítvány kurátora Az estet sikeresnek értékelte, és reményét fejezte ki, hogy  az elkövetkezendő időben sikerül egy olyan partneri viszonyt kialakítani mind támogatóinkkal illetve fellépőikkel   melynek keretén belül viszont láthatják Önöket, kulturális és jótékonysági rendezvényeiken.

Emlékeztetett a Gyermekremény szlogenjére.

, "Legyetek JÓK! tegyetek JÓT!"

"Minden alkalommal, amikor szeretettel fordulsz valaki felé, a te kezed, Isten kezévé válik!"

 

Köszönjük, részvételüket és támogatásukat.

,

Vissza