Vanessza.

2017.02.02 09:36

A sírás fojtogatja a torkom és eszembe jutott egyik kis betegünk Vanessza. Decemberben hívta ki a Gyermekremény alapítvány (ahol coordinátor vagyok) az RTL-t hozzájuk. 3.éve segítjük Vanesszát és az anyukáját, de mindenhez mi kevesek vagyunk.Szebbé akarjuk tenni a kis család életének talán utolsó közösen töltött évét .
A híradóra azután megmozdult végre az önkormányzat, segített a református szeretetszolgálat is, fával,kályhával. Sokan segítettek, de az alapítvány sem állt meg .Vittük a szokásos csomagokat,ruhát,élelmiszereket,vitamint,karácsonyfát is :) 
S most, Legutóbb egy 81 cm átmérőjű lapos TV-t sikerült vinnünk a kislánynak-aki,örömében visongott ,ez a mindene ,a TV ! No és Balázs a Sebestyén :) 
Aki szintén lejön hozzájuk,mint magánember s személyesen velem beszélte meg a részleteket.:)
Nemsokára új lesz a bajárati ajtójuk is,most vettük le a méreteket hozzá , intézzük :). Mi sehol nem szerepeltünk, nem hirdettük a DTV-ben milyen jók is voltunk, mennyit segítettünk már, hol hűtő,hol más,vagy éppen ruha,élelem,vitamin.....mert a cél éppen ez.
SEGÍTENI!
Most , Segíteni, szebbé tenni egy kislány életét, aki 14 éves múlt és lehet ez volt az utolsó karácsonya,amit mi folytatunk továbbra is, mert minden percét szebbé szeretnénk tenni Vanessának.. Édesanyja ,tudja, hogy Vani is el fog hamarosan menni.:( Anyaként nem tudom felfogni,amit ő érezhet, és nem is akarom soha megérezni,amit a gyermeküket elvesztő édesanyák :(.
Vanessa történetét a Gyermekremény alapítvány facebook oldalán megnézhetitek, 2016.december 13-14 re visszagörgetve .Vagy itt a csopiban is feltettük a riportot,/ ill.az RTL Híradó, 2016december 13-i,18 órás adásában /.
Imádkozni nem elég, tenni is kell, mert az idő kevés, tegyük szebbé a perceket és napokat.EGYÜTT.

https://rtl.hu/rtlklub/hirek/ajandekok-helyett-szeretet?utm_source=Facebook&utm_medium=Hirado&utm_campaign=post

Vissza